Вашата публика очаква да види и чуе от Вас нещо конкретно по темата „будител”. Не я разочаровайте с неясни послания и примери. Не правете политически изявления. Позовавайте се само на Вашия собствен опит и мнение, а ако се затрудните, потърсете помощта на учител или се свържете с мен на посочените контакти тук!

Имайте сериозно отношение – не може да се наречете будител, ако не давате пример за обществото. Несериозното представяне, говоренето през смях, показването на неприлични жестове или облекло, макар и да са интересни за някои зрители, са недопустими!

Когато заснемате видеото си, имайте предвид кой ще го гледа. Аз ще Ви подскажа, ще го гледат не само Ваши връстници, но и по-малки и по-големи деца, както и възрастни. Това е Вашата публика и трябва да успеете да задържите нейното внимание за 30 сек. Добре е да измислите оригинален начин да представите идеята си, но не е необходимо да сте крайни. Например, можете да използвате костюми или грим, различни предмети (топка, музикални инструменти, четки) или местоположение (стадион, библиотека, музей) или да използвате различен вид представяне (пеене, танци). Публиката Ви ще остане ангажирана с вашето представяне, ако бъдете естествени, усмихнати и спокойни.

ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ!

Вашият коментар
Може да Ви интересува