Церемонията по награждаването в второто издание на национален конкурс “Мисия будител”, която се проведе на 01.11.2023 г., премина гладко и с много усмивки. Тази година комисията награди 7 участника.

В I-ва категория (1-4 клас) статуетката грабна Алек Михайлов от Русе. Второто и трето място бях отредени за Катрин Иванова от гр. Велико Търново и Елиф Али от гр. Кърджали.

Във II-ра категория (5-7 клас) на първо място се класира Ваяна Николова от гр. Велико Търново. В тази категория комисият не класира други видеа.

При най-големите отличена беше Даяна Дурчева от гр. Сопот, а на второ и трето място застанаха Илкер Илиев и Елена Петрова от гр. Крумовград.

Наградите връчи един от съвременните хасковски будители – Александър Милушев, председател на едно от първите народни читалища в България.

Разнородни изпълнения на деца в различни друпи към читалище “Заря-1858” – Хасково осигуриха преживяване изпълнено с много музика и талант.

От името на целия екип поздравяваме наградените и благодарим, че бяха наши гости. Специални благодарности и на всички родители и учители, които се включиха индиректно в този конкурс като помощници на децата. Горди сме, че в България има както талантливи и пробудени деца, които да бъдат както пример за подражание, така и техни наставници, които ги мотивират и подкрепят в реализирането на идеите им!

В следващите седмици РИМ-Хасково ще продължи с реализацията на проекта и ще раздаде на всички училища в регион Хасково безплатни календари с хасковски будители.

Публикуваме снимки от церемонията и седемте видеа, увенчани с награда.

Категория I
Категория II
Категория III
Може да Ви интересува