МИСИЯ БУДИТЕЛ – ПЪРВИ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА ОРАТОРСКО МАЙСТОРСТВО ЗА ДЕЦА

  • Ако сте ученик, който живее в България и говори български език…
  • Ако умеете да боравите с дигитални устройства…
  • Ако имате желание цялата страна да види Вашето видео…

Значи сте на точното място!

Представяме Ви “Мисия будител”, както заглавието подсказва – първият конкурс за ораторско майсторство за деца в България. Ето какво трябва да знаете за правилата и условията на конкурса:

В конкурса могат да участват ученици в трите категории: I. от 1-ви до 4-ти клас; II. от 5-ти до 7-ми клас; III. от 8-ми до 12-ти клас. Участниците трябва да заснемат свое видео със смартфон, таблет или друго дигитално устройство, сами или с малко помощ. Видеото трябва да бъде с продължителност не повече от 30 сек. и с големина не повече от 150 MB. В него, ще трябва да представите своята идея за будителство и какви будители на утрешния ден ще бъдете.

За целта сме подготвили за Вас серия от видеа с инструкции, насоки и примери, които да Ви помогнат сами да създадете видео, което заслужава първата награда! Всички видеа се намират на страницата на конкурса на адрес https://www.kirkovo.com/misiabuditel/workshop/. 

За да регистрирате своето участие в конкурса е необходимо да попълните формата за регистрация, предоставена на нашия сайт. Тя се намира на адрес https://www.kirkovo.com/misiabuditel/applications/. Важно е да попълните трите си имена, личен телефон за контакт или за връзка с възрастен, на каква възраст сте и в кой клас. Не забравяйте да прикачите и своето видео.

Внимание! Всеки участник може да кандидатства САМО ВЕДНЪЖ! Уверете се, че сте попълнили правилно формата за кандидатстване, защото няма да имате възможност да направите допълнителни корекции.

Регистрацията за “Мисия будител” 2023 стартира на 11.09.2023 г. и приключва на 15.10.2023 г. След тази дата, няма да имате възможност да участвате в тазгодишното конкурсно издание!

Печелившите ще бъдат уведомени по телефон и обявени на сайта на конкурса. Официалната церемония по връчване на наградите “Мисия будител” 2023 г ще се проведе на 01.11.2023 г. в РИМ-Хасково.
За всички въпроси, касаещи конкурса, Вашето участие или при затруднения с кандидатстването, не се колебайте да се свършете с нас на контактите, посочени на сайта, както и в социалните мрежи.

РАЗГЛЕДАЙ НАШИТЕ УКАЗАНИЯ (WORKSHOP), КОИТО ЩЕ ТИ ПОМОГНАТ ДА СЪЗДАДЕШ ТВОЕТО ВИДЕО!

А ПОСЛЕ, КАДИДАТСТВАЙ СМЕЛО!

Пълните правила и условия за провеждане на конкурса са публикувани ТУК!